Sempurnakan Hajat Menunaikan Umrah Pada Tahun 2019/2020 Ini Dengan Pakej Umrah kami yang Murah & Selesa!

أهلا وسهلا

Salam perkenalan.. 

Saya Muhammad Rahimi Bin Abdul Rahman atau panggil saja Ustaz Travel. 

Saya minat melancong dan ingin jika diberikan rezeki dan kesempatan, saya nak bawa ahli keluarga, kenalan atau sesiapa sahaja untuk ke Tanah Suci untuk menunaikan ibadah Umrah. 

Oleh itu saya amat berhati-hati dalam memilih sebarang pakej kerana saya mahu setiap orang dari jemaah saya menikmati kemanisan beribadah di Tanah Suci. 

Sudah tentu kita memerlukan pakej Umrah yang

  • Menawarkan harga yang berpatutan bagi semua
  • Bijak mengatur tentatif supaya semua urusan menjadi lancar
  • Berdaftar dengan Kementerian Perlancongan dan Kebudayaan Malaysia (MOTAC)
  • Menyediakan kursus Umrah bagi peseta
Atas sebab inilah saya menjadi agen Umrah di bawah syarikat Persada Global Holidays (PGH) SDN BHD yang merupakan sebuah syarikat agensi perlancongan 100% milik bumiputra Muslim yang berdaftar dengan Kementerian Perlancongan dan Kebudayaan Malaysia (MOTAC) 
 

Pakej Umrah dari Persada Global Holidays

Play Video

PGH sudah beroperasi lebih dari 8 tahun dan “Keselesaan Pelanggan Keutamaan Kami” adalah prinsip utama syarikat.

KELEBIHAN PAKEJ UMRAH KAMI

Untuk menerangkan kelebihan pakej kami, saya terangkan salah satu pakej yang telah banyak mendapat sambutan, iaitu pakej Umrah Jejak Haramain 20 Hari.

Pakej ini bayaran hanya sekali, tetapi macam pergi umrah untuk 2 kali! Memang untuk anda merasai pengalaman yang lain dari yang lain. Ini juga adalah inisiatif kami atas respon kebanyakan para jemaah yang mana umrah 10 hari tak cukup untuk mereka menghayati perjalanan ibadah mereka sepenuhnya..

"Pakej Harga Murah Lagi Berpatutan"

Murah tak semestinya anda perlu bersusah payah. Jadi anda tetap akan dapat penerbangan terus pergi dan balik (Malaysian Airlines/Saudi Airlines)

"Citarasa Makanan Malaysia Diutamakan"

Pakej makan fullboard sepanjang berada di Mekah dan Madinah dengan citarasa makanan Malaysia.

"Lengkap Dengan Pengisian Yang Bermanfaat"

Modul pengisian yang lebih mantap sepanjang 10 hari di Mekah dan 10 hari di Madinah untuk pengalaman umrah yang lebih puas ditambah dengan lebih banyak tempat untuk anda ziarah.Jadi bila lebih lama, lebih banyak anda akan dapat. Best kan?

"Jarak Dekat, Ibadah Selesa & Tenang"

10 malam penginapan di Hotel Safwa Tower di Mekah (50m) dan 10 malam Elaf Taibah di Madinah (100m).Insya Allah jarak lebih dekat , ibadah lebih tenang , mesra warga emas dan sesuai untuk yang nak bawa ibu ayah.

Pakej umrah dengan tempoh 20 hari yang mana lebih lama daripada kebanyakan pakej umrah yamg anda akan jumpa di pasaran tapi dengan harga yang hampir sama.Jadi anda ada masa yang lebih lama untuk anda rancang ibadah anda dengan lebih tenang.

Inilah peluang untuk dapat ganjaran solat fardu 40 waktu di Masjidil Haram dan 40 waktu di Masjid Nabawi. Selain itu kami juga menawarkan pakej-pakej umrah lain yang sesuai dengan kehendak anda.

ATURCARA PAKEJ UMRAH KAMI

Ini adalah contoh tentatif. Sekiranya paparan tidak jelas, boleh hubungi saya untuk saya hantarkan atau email. Saya akan berikan tentatif yang terkini berdasarkan pakej yang diminta. Sila isi borang yang berada dibawah sekali. 

PAKEJ UMRAH 2019/2020​

Pelbagai Pakej Untuk Pilihan Anda

"PAKEJ MANA YANG SESUAI UNTUK SAYA?"

Sekiranya anda mempunyai apa soalan untuk diajukan boleh menghubungi saya. Isikan borang dibawah

BORANG PRA-DAFTAR/PERTANYAAN

Isikan borang ini dan berikan maklumat selengkapnya. InsyaAllah saya akan menghubungi anda secepat mungkin.

Kongsikan laman..

Anda boleh kongsikan laman ini dengan butang share dibawah sebagai rujukan anda dikemudian hari (save dulu) atau untuk tujukan pada kenalan anda yang memerlukannya. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram